Bröllopsresor

Bröllopsresor

Bröllopsresor, smekmånad – boka din bröllopsresa med Inca Tours!

Varje bröllop är unikt, och varje bröllop har gemensamt med alla andra bröllop att det är ett minne för livet. Ett oförglömligt bröllop med en lika oförglömlig exotisk smekmånad är ett minne att ta fram och njuta av, kanske framförallt en gråkall regning dag i november.

En bröllopsresa till Västindien, en smekmånadskryssning i Karibien. Smekmånad, på engelska Honeymoon – kommer av att i folktro intogs honung för att stimulera fruktsamheten den första tiden efter giftemålet. Folktron i dag rekommenderar Aruba, Curaçao eller annan exotisk ö, garanterat stimulerande och resmål som lockar till kyssar och kärlek.

Otaliga är de reseföretag för bröllops- och smekmånadsresor som rekommenderar Västindien och Karibien. Den skaran sällar vi oss till. Utan tvekan!

Det finns många lika många anledningar att kombinera bröllop och resa som det finns resenärer och äkta par, det kan vi intyga. En anledning så god som någon är en fantastisk karibisk måne att svärma under. Vilken är din?

Flyg, hotell, karta, guidade turer. Paketresor, temaresor, upptäcktsresor eller gruppresor – ingen form och inget önskemål är främmande för oss här på Inca Tours. Med vår sakkunskap och dina förhoppningar låter vi sagan och drömmen bli verklighet och tar dig med på upplevelser som räcker hela livet.