Resor till Argentina

Argentina – resor till Buenos Aires, Patagonien, Eldslandet. Boka din resa med Inca Tours. Vi skräddarsyr din resa till Argentina.

”Och med Pampas bakom sig flera hundra gröna mil, dit kom jag ridande en afton i april, för jag ville dansa tango.” Evert och Evita. Sång, musik, dans. Vidder, berg, glaciärer och hav. Detta gigantiska land hyser en av världens största glaciärer, Upsala-glaciären. I södra Argentina breder Patagonien ut sig och övergår så småningom i Eldslandet –Tierra del Fuego – med sina sällsamma, hisnande naturupplevelser. Det tre kilometer breda Iguzafallen i nordöst. Eller varför inte ströva längs strandpromenaden vid Rio de La Plata, Silverfloden.

Huvudstaden, det mytomspunna Buenos Aires, en stor stad inte bara sett till invånarantal, 2,8 miljoner, utan även till ytan. Med förorterna inräknat lever här cirka 12 miljoner människor.

Landets köttration är icke att förakta och njuter du dessutom din biff med ett utsökt inhemskt vin så är varje sinne tillfredsställt. Och om där finns något mer som förknippas med Argentina så är det fotboll, kommentarer överflödiga.

Det finns många lika många anledningar att åka till Argentina som det finns resenärer, det kan vi intyga. En anledning så god som någon är att låta sig svepas iväg över dansgolvet i en eldig argentinsk tango. Vilken är din?

Flyg, hotell, karta, guidade turer. Paketresor, temaresor, upptäcktsresor eller gruppresor – ingen form och inget önskemål är främmande för oss här på Inca Tours. Med vår sakkunskap och dina förhoppningar låter vi sagan och drömmen bli verklighet och tar dig med på upplevelser som räcker hela livet.