Resa till Ecuador

Resa till Ecuador och Galapagos. Boka din resa med Inca Tours.
Det sägs att Ecuador har Sydamerikas vackraste huvudstad, Quito (ungefär en och en halv miljoner invånare) på nästan 3000 meter över havet är skyddad och togs upp på UNECOs världsarvslista redan i första omgången år 1978. Landets viktigaste handelsstad ligger på Stillahavskusten och är dessutom den största staden – Guayaquil, drygt två miljoner invånare.

I Ecuador möter du överallt gammal indiankultur i lämningar från Inkatiden men här är indiankulturen i högsta grad levande och finns över allt i vardagen.

Det finns många lika många anledningar att åka till Ecuador och Galapagos som det finns resenärer, det kan vi intyga. En anledning så god som någon är att vandra i Charles Darwins fotspår. Vilken är din?

Flyg, hotell, karta, guidade turer. Paketresor, temaresor, upptäcktsresor eller gruppresor – ingen form och inget önskemål är främmande för oss här på Inca Tours. Med vår sakkunskap och dina förhoppningar låter vi sagan och drömmen bli verklighet och tar dig med på upplevelser som räcker hela livet.