Fiskeresor

Hosted Trips Flugfiske 2024 – 2025

Inca Tours har arrangerat fiskeresor sedan 2002, och var en av pionjärerna i Skandinavien. Våra kunder har rest till världens alla hörn, bland annat Kuba, Belize, Mexiko, Los Roques, Patagonien etc.

När du boka din resa med oss får du kvalitet, kunskap och service. Våra destinationer är handplockade för fiskare, av fiskare. Välkomna att kontakta oss!

Tarpon Brasilien – November 2024

Norra och Nordöstra Brasilien har ett fantastiskt fiske efter Tarpon, Snook och olika typer av Jacks. Under denna spännande fiskevecka fiskar vi tarpon i floderna och flodmynningarna. Storleken på fisken är från 10kg uppemot 100 kg. Begränsat antal platser, maximalt 8 fiskare, 2 fiskare per båt. Kontakta oss på [email protected] för mer information.

Öring Patagonien Argentina – December 2024 och Mars 2025

Patagonien har ett av världens absolut bästa öringfiske. Storleken, antalet och variationen är nästan unik. Under denna vecka guidas vi av Patagoniens finaste guider, fiskar efter öring längs de fantastiska åarna som ringlar sig genom landskapet. Ett minne för livet med underbart fiske, god mat och kunniga guider.

Bonefish Belize – February 2025

Fiska Bonefish, Permit och tarpon på Amergris Caye i Belize. Kunniga guider, stabilt fiske, och mycjet fina lodger hägrar på denna ögrupp. Vi tar oss med flyg via Miami, och fiskar från tidig morgon till sen eftermiddag. Kontakta oss för mer info.