Kryssning i Västindien Karibien

Kryssningar i Västindien och Karibien. Boka din kryssning med Inca Tours.

Om man anser att kryssa i Västindien är den ultimata resan, vad tycker man då om det dessutom är ”all inclusive”? Svårt att toppa! En kryssning från Miami, lämna fastlandet och ge sig hän. Njuta ett kryssningsfartygs alla möjligheter till lyx och flärd. Spela spel, klä upp sig för middag med kaptenen. Ta en fruktig drink under parasoll på däck. Dansa hela natten under Karibiens stjärnor. Träffa nya människor, lära om andra kulturer.

Segla i hyrd båt tillsammans med några goda vänner, eller bara med den allra käraste vännen – en smekmånad i paradisiskt klimat. Varför inte låta viga sig ombord eller på en romantisk sandstrand och sedan segla ut i Västindiens övärld för en bröllopsresa utan jämförelse.

Det finns många lika många anledningar att åka på kryssning som det finns resenärer, det kan vi intyga. En anledning så god som någon är smekmånad. Vilken är din?

Flyg, hotell, karta, guidade turer. Paketresor, temaresor, upptäcktsresor eller gruppresor – ingen form och inget önskemål är främmande för oss här på Inca Tours. Med vår sakkunskap och dina förhoppningar låter vi sagan och drömmen bli verklighet och tar dig med på upplevelser som räcker hela livet.