Resor till Venezuela

Venezuela

Venezuela – resor till Isla Margarita, Canaima, Los Roques. Boka din resa med Inca Tours.
Fisk, skaldjur, stränder, sol och bad, snorkling, vattenskidor, färgglada drinkar med små parasoll. Isla Margarita, Los Roques. Latinsk musik varvat med reggae. Allt detta och flugfiske där till! Ett karibiskt paradis. I skarp kontrast till fastlandet, eller ska vi säga ett utmärkt komplement till fastlandet?

Ett fastland dominerat av en kuststräcka med Karibiens övärld, regnskog och berg, Amazonas och de imponerande Anderna. Här finns världens högsta vattenfall, Angles Fall, fritt fall i 979 meter. Canaima och Morrocoy nationalparker – ett femtiotal öar respektive 30.000 kvadratkilometer djungel med bergsformationer ”Teipus”, Orinocofloden med sitt oändliga delta.

Föredras stadsliv, arkitektur, historia, puls och nattliv kommer du att förföras av Caracas, huvudstaden en fascinerande blandning av indiankultur och gamla kolonialmakter, blomstrar och utvecklas tack vare oljemiljarderna.

Det finns många lika många anledningar att åka till Venezuela som det finns resenärer, det kan vi intyga. En anledning är Anderna, en annan Amazonas. Vilken är din?

Flyg, hotell, karta, guidade turer. Paketresor, temaresor, upptäcktsresor eller gruppresor – ingen form och inget önskemål är främmande för oss här på Inca Tours. Med vår sakkunskap och dina förhoppningar låter vi sagan och drömmen bli verklighet och tar dig med på upplevelser som räcker hela livet.

Läs vidare i våra ständigt uppdaterade rundreseprogram:

Klicka här för att läsa mer

Eller kontakta oss direkt för vidare info på tel: 0200-120 400