Resor till Dominikanska Republiken

Dominikanska republiken – resor till Punta Cana, Boca Chica, Santo Domingo, Puerto Plata. Boka din resa med Inca Tours.
Dominikanska republiken delar ön Hispaniola med Haiti, och är troligtvis varje hängiven heliofils (soldyrkares) drömdestination. Klimatet är tropisk havsmiljö med liten temperaturvariation. Stränderna är kritvita, vattnet knallblått och varmt. Palmer vajar och hängmattan med dem. Många stränder är skyddade, här är förbjudet att bygga så solbadandet är säkrat för många år framåt. Om du lockas av lite högre tempo än det som erbjuds på stranden rekommenderas exempelvis dykning och golf. Bara tio minuter öster om huvudstaden ligger stranden Boca Chica med en lagun skyddad av korallrev och detta torde vara mallen för hur ett paradis ska se ut.

Huvudstad och största stad är Santo Domingo, med drygt två miljoner invånare. Staden grundades i slutet av 1400-talet av ingen mindre än Christofer Columbus och står sedan 1990 på UNESCOs världsarvslista.

Det finns många lika många anledningar att åka till Dominikanska som det finns resenärer, det kan vi intyga. En anledning så god som någon är de sagolika sandstränderna. Vilken är din?

Flyg, hotell, karta, guidade turer. Paketresor, temaresor, upptäcktsresor eller gruppresor – ingen form och inget önskemål är främmande för oss här på Inca Tours. Med vår sakkunskap och dina förhoppningar låter vi sagan och drömmen bli verklighet och tar dig med på upplevelser som räcker hela livet.