Om Inca Tours

Historik

Inca Tours grundades 1984 och är bland Sveriges äldsta och mest välkända researrangörer med kontor i Malmö. Under årens lopp har vår verksamhet utökats från att endast ha fokuserat på Latinamerika, till att nu omfatta en duktig säljkår med mycket bred kunskap om i stort sett hela världen, men fortfarande klappar vårt hjärta lite extra för Latinamerika.

Vår verksamhet är baserad på reguljärflyg och vi har idag avtal med de flesta välkända reguljära flygbolagen såväl som ett stort antal hotellkedjor och hyrbilsleverantörer världen över. Vi har ett fast utbud på rundresor i hela Latinamerika för såväl individuella resenärer som grupper. Självklart skräddarsyr vi mer än gärna även arrangemang helt efter dina önskemål, vart du än vill resa.

Inca Tours har IATA rättigheter och alla garantier ställda till kammarkollegiet

Sonia Halsteen, Chef på Inca Tours blev utsedd till Årets Företagare i Malmö 2005. Sonia sedan många år medlem i Företagarna Malmö, är en synnerligen värdig vinnare. Flerbarnsmor och kvinna har hon från ingenting skapat ett blomstrande reseföretag med 33 anställda.
Källa: Företagarna i Malmö
Sonia Halsteen mottager diplomet som Årets Företagare av Dan Andersson