Resor till Kuba

Kuba

Kuba (Cuba) – resor till Havanna, Varadero, Cayo Largo. Boka din resa med Inca Tours.

En inhemsk cigarr, en mojito och en veranda. Troligtvis det enda som behövs för den perfekta eftermiddagen. Åtminstone om man skulle ta författaren Ernst Hemingway på orden. Vi andra kanske vill berika vår dag med några fler upplevelser. Sockerplantagen där man producerar melass, grunden till rom, för en Cuba Libre. Cigarrfabriken och med egna ögon se hur en ”havanna” rullas, gör de det som förr? Mot solbrända kvinnolår? Det återstår att se. Grisbukten, varför heter den så egentligen?

Havanna. En besjungen karibisk pärla. Njut av tonerna från de återförenade stormusikerna från gamla Buena Vista Social Club, eller besök det lika namnkunniga och fortfarande existerande Club Tropicana. Se gamla amerikanska bilar i massor, gå på små kaféer och barer. Kika efter flickan i fönstret. Känn kulturens och historiens vingslag. Njut av Västindien.

I Havannas omedelbara närhet finns Varadero, halvön som är solbadarens tropiska paradis på jorden. Ett förstklassigt sådant. Vattensport, dykning, sandstränder och kristallklara badvatten. Och samma slags optimala soldyrkartillvaro bjudes på ön Cayo Largo strax söder om Kuba.

Det finns många lika många anledningar att åka till Kuba som det finns resenärer, det kan vi intyga. En anledning, en het anledning, en färgglad förförisk anledning är dans – salsa, rumba. Vilken är din?

Flyg, hotell, karta, guidade turer. Paketresor, temaresor, upptäcktsresor eller gruppresor – ingen form och inget önskemål är främmande för oss här på Inca Tours. Med vår sakkunskap och dina förhoppningar låter vi sagan och drömmen bli verklighet och tar dig med på upplevelser som räcker hela livet.

Läs vidare i våra ständigt uppdaterade rundreseprogram:

Klicka här för att läsa mer

Eller kontakta oss direkt för vidare info på tel:08-790 30 30