Resa Galapagos – Kryssningar

Många är de som drömmer om att en dag få resa till Galapagos och uppleva det rika naturliv som ligger till grund för Charles Darwins teorier om evolutionen. Vi erbjuder ett par olika kryssningsalternativ för ett besök till Galapagos fantastiska övärld. Från lyx och komfort till budgetalternativ där du väljer vilket som passar för dig och dina behov.

Kryssning Archipell

5 dagars kryssning fr 36 900 kr
8 dagars kryssning fr 53 900 kr
 

Archipell och Archipell II – För dig som söker det där lilla extra. Max 16 passagerare. Bekväm och välutrustad katamaran med service i världsklass, personlig och varm gästfrihet i en familjär atmosfär.

Archipell Galapagos Cruise är en bekväm miljömässigt överlägsen turistklasskatamaran
Den har rymliga ytor för att slappna av och iaktta naturen
Läcker internationell och ecuadorianska meny
Alla hytter har stora fönster

Archipell Galapagos Cruise (Archipell II) är en bekväm eko-kryssning med kapacitet för 16 passagerare. Dess unika stabilitet ger en säker och bekväm navigering.

Förutom garanterad komfort och en trevlig upplevelse ombord på detta fartyg har den alla sofistikerade navigations- och säkerhetsutrustning som krävs för att följa internationella regler.

Bekvämligheter:

Vi har ett vardagsrum med bibliotek, TV, video och stereo. Ett soldeck, en stor matsal, bar i och utanför och en utsiktsplats. Passagerarna kan koppla av i de rymliga sociala områden och njuta av den varma havsbrisen och landskapet i Galapagosöarna.

boende:

Båten har 9 vackert inredda hytter med dubbelsäng och enkelsängar, privat dusch med varmt och kallt vatten, luftkonditionering, garderob och toalettbord. Alla hytter är på utsidan av huvuddäck med fin havsutsikt.

Typ: Motorkatamaran
Kategori: Första klass
Kapacitet: 16 passagerare
Årsmodell: 2000
Längd: 26,80 m
Bredd: 10,80 m
Fart: 10 knop
Besättning: 7 medlemmar + 1 tvåspråkig Naturguide
El: 110/220 v, adapter medtages

BOKA NU

Kryssning Coral I och II

5 dagars kryssning fr 33 500 kr
8 dagars kryssning fr 52 500kr

Systerfartygen Coral I and Coral II är den perfekta kombinationen av klassisk skönhet och hög standard. Max 20-36 passagerare

Ett kryssningsalternativ med bra komfort och standard max 20-36 passagerare

Faciliteter ombord
Matsal, bibliotek, bar, lounge, TV, video, stereo, soldäck med Jacuzzi. Guider har certifikat 3 vilket är högsta graden. Kreditkort accepteras.

Tekniska specifikationer Coral I
Typ: Motorbåt
Kategori: Första klass
Hytter: 18 hytter 36 passagerare
Årsmodell: Nyrenoverad 2006
Längd: 39,7 meter
Hastighet: 10 knop
El: 110 volt

Tekniska specifikationer Coral II
Typ: Motorbåt
Kategori: Första klass
Hytter: 10 hytter 20 passagerare
Årsmodell: Nyrenoverad 2006
Längd: 34.18 meter
Hastighet: 9 knop
El: 110 volt

BOKA NU

Galapagos är ett drömresemål för många djurvänner. Både till havs och på land fascineras vi av denna attraktiva miljö som gör Galapagos så unik och säregen. Inca Tours kryssningsfartyg tar bara med upp till 16 passagerare vilken gör upplevelsen så mycket mer exklusiv och intensiv.

Omatchad flora och fauna
Den som då och då tittar på naturprogram på TV har garanterat sett skildringar från Galapagos vars huvudö heter Santa Cruz. Den största ön heter dock Isabela och ligger precis där ekvatorn spänner. Annan kuriosa är att Galapagosöarna till 97,5 % idag består av naturskyddad yta. Här samsas ett enormt utbud av olika djur- och växtarter, de flesta i våra svenska ögon väldigt exotiska. Vem vill inte bocka av djur som albatrosser, sjölejon, pingviner och havssköldpaddor från listan över sedda djur? Det kan man om man åker med oss på en resa till Galapagos.

Det finns ingen annan plats på jorden som kan jämföras med Galapagos, det är givetvis naturen som gör starkast intryck här, den som är ute efter fest och stadsliv ska nog se sig om efter en resa annorstädes. Men det är verkligen en upplevelse för livet att resa till Galapagos, något man bär med sig som färgstarka sinnesintryck för resten av livet. Luften man andas in känns speciell bara den.

Kombinera din resa till Galapagos
Galapagosöarna är 19 till antal och tillhör Ecuador men ligger över 100 mil bortom fastlandets kust. Det är med andra ord en ganska maffig resa ut till havs när man ska resa till Galapagos. Att kombinera en resa till Galapagos med en resa till Ecuador är något som vi på Inca Tours gärna rekommenderar, då kan man få lite av allt. Även Ecuador är ett rikt land sett till djur och natur, här imponeras man av spektakulära vulkaner och frodiga regnskogar med allt vad det för med.
Vi på Inca Tours erbjuder flera olika kryssningar för den som är sugen på att resa till Galapagos. Man kan kombinera sin resa till denna magnifika övärld med Ecuador, som vi redan nämnt, eller med en tur till Anderna. Man kan hänga med på islandhopping mellan olika öar och bo på hotell ibland, istället för på båten. Det finns många alternativ och vi på Inca Tours skräddarsyr gärna er resa efter de önskemål som finns.

Boka din resa till Galapagos med Inca Tours!