Naturens potpurri med Playa Hermosa

Rundresan för den som suktar efter sol och bad på en av Costa Ricas vackraste stränder, men ändå vill passa på att uppleva landets storslagna natur i några av landets nationalparker och vulkaner.  

Magiska Costa Rica

Costa Rica är det lilla landet med de storslagna upplevelserna. Här samsas en mångfald av olika ekosystem och en häpnadsväckande artrikedom på en yta motsvarande endast en tiondel av Sveriges. Men avkoppling och tillvarons simpla nöjen står också högt upp på dagordningen i denna nation, där befolkningens valspråk är pura vida – det enkla livet.

Costa Rica Fly and Drive 15d

Bilen och hotellnätterna förbokas men ni bestämmer själva vad ni vill göra och uppleva på respektive ställe. De föreslagna aktiviteterna som presenteras i programmet är väl anpassade till den tilltänkta rutten, men i slutändan är det ni själva som väljer resans innehåll. Ni har flexibilitet samtidigt som övernattningarna är säkrade på varje ställe.  

Costa Rica Fly and Drive 8d

I detta program tillåts du att i egen takt upptäcka detta natursköna land. Ni har förbokade hotell under rundresan men bestämmer själva vilka aktiviteter och vad ni vill besöka under resans gång. Ni har flexibilitet samtidigt som övernattningarna är säkrade på varje ställe. Ett smidigt och intressant sätt att upptäcka Costa Rica på egen hand.

Costa Ricas höjdpunkter med sol och bad i Manuel Antonio

Den perfekta resan för dig som vill uppleva det bästa av Costa Rica men också hinna med några dagars sol och bad vid kusten. Vi besöker nationalparken Tortuguero, den vackra Irazúvulkanen samt landets största bananodlingsområde. Natur och växtliv känne- tecknar denna resa som avslutas med sol och bad i den vackra nationalparken Manuel Antonio.

Underbara Costa Rica med sol och bad i Tamarindo

15-dagars rundresa som inkluderar de bästa bitarna av detta fantastiska land. Vi upplever regnskogen både från marken och från trädtopparna och får oss till livs ett djur- och växtliv som saknar motstycke i världen. Vi färdas genom det grönklädda landskapet, förbi bananodlingar och kakaoplantager, längs dramatiska kuststräckor och över inlandets högresta berg. Vi besöker nationalparken