San Blas

Städer / Platser
San Blas
Dagar5
Nätter4
REF: #2791

TILLÄGGSRESOR

San Blas-öarna är extremt exotiska. Ögruppens invånare, Kunaindianerna, driver öarna som en autonom provins med minimal inblandning från den nationella regeringen och har behållit sitt eget ekonomiska system, sitt språk, sina seder och sin alldeles egna kultur. Genom detta har de också lyckats undvika traditionell turismutveckling.

För er som önskar en helt unik sol- och bad upplevelse kan vi nu erbjuda hotel Punta Caracol med sina exklusiva bungalows mitt i havet.

Ankomst Panama City

Välkommen till Panama! Vid ankomst hämtar en transferrepresentant upp dig på flygplatsen, sedan incheckning på hotell i Panama City. Panama City är landets huvudstad och största stad. Det är hem för en varierad blandning av kulturer och en enorm historisk sektor i Gamla stan. Det livliga och livliga bankområdet är å andra sidan väldigt modernt och jämförs ofta med Miami. Panama City är en spännande plats som du säkert kommer att njuta av under ditt besök i detta underbara land.

Panama City - San Blas (F, L, M)

Transfer till den lokala flygplatsen i Panama City och flyg till de vackra San Blas-öarna. San Blas-öarna är extremt exotiska. Ögruppens invånare, Kunaindianerna, driver öarna som en autonom provins med minimal inblandning från den nationella regeringen och har behållit sitt eget ekonomiska system, sitt språk, sina seder och sin alldeles egna kultur. Genom detta har de också lyckats undvika traditionell turismutveckling. Din vistelse i San Blas inkluderar två dagliga turer till närliggande stränder, obebodda öar eller Kuna-byar.

San Blas (F, L, M)

Njut av en ledig dag på San Blas-öarna. Gå med på en utflykt till en avskild strand eller besök ett Kuna-samhälle för att lära dig om den intressanta stamens seder och se kvinnornas färgglada klänningar, de så kallade Molas. Du har också chansen att köpa dessa vackra hantverk.

San Blas - Panama City, Panamakanalen (F)

Efter frukost, transfer till flygplatsen i Bocas del Toro för flyg tillbaka till Panama City. Väl framme startar vi med en stadsrundtur. Vi börjar med att åka till Panamakanalen och dom berömda Mirafloresslussarna, vi ska även besöka Agua Clara som ligger på atlantsidan av Panamakanalen. Här får vi uppleva när dom stora fartygen passerar genom slussen höjda och sänkta ca 16 meter. Vi besöker även muséet där vi får ta del av kanalen och dess historia. Ingenjörskonst på hög nivå. Vidare färdas vi mot ruinerna Panama Viejo, den första och viktigaste hamnstaden vid Stilla Havet. Staden totalförstördes i slutet av 1600-talet av piraten Henry Morgan. Stadsrundturen fortsätter till de moderna och finansiella kvarteren i Panama City. City, som det kort och gott kallas av dem som bor här, är en av Latinamerikas mest moderna städer med en skyline likt Manhattan i New York. Nästa stopp blir det koloniala Panama, Casco Antigua med kullerstensgator och trånga gränder. Blommor väller över de vackra balkongerna och husfärgen har flagnat.

Hemresa (F)

Efter frukost, transfer till flygplatsen för hemresa
FAKTA

- Dagliga avgångar
- Del i internationell grupp
- Minimum 2 personer
- Inga privata transporter om det inte nämns i programmet
- Engelsktalande guider

VAD INGÅR I PRISET

Inrikesflyg tur och retur Panama City - San Blas
Utflykter, inträdesavgifter och transporter enligt program
Måltider enligt detaljerat program
Boende med del i dubbelrum
Engelsktalande guider

VAD TILLKOMMER

Dricks
Utflykter som ej nämns i programmet
Avbeställningsskydd samt reseförsäkring

PRELIMINÄRA HOTELL

Panama City: The Bristol
San Blas: Yandup Aqua Lodge (Over Water Bungalow)

FRÅGOR

Har du frågor om programmet?
-
Pris från 12500?
Kort dag för dag program
  1. Ankomst Panama City
  2. Panama City - San Blas (F, L, M)
  3. San Blas (F, L, M)
  4. San Blas - Panama City, Panamakanalen (F)
  5. Hemresa (F)