Hola Panama!

Städer / Platser
Contadora Island, Panama City
Dagar9
Nätter8
REF: #1937

Hola Panama är en perfekt rundresa om man vill uppleva storstadspulsen i Panama City och sol och bad på ön Contadora i Pearl Islands-skärgård.

Detta program kan förslagsvis göras som ett stopover-paket på väg till eller från Mellan- eller Sydamerika.

Skandinavien-Panama

Välkommen till Panama! Vid ankomst hämtar en transferrepresentant upp dig på flygplatsen, sedan incheckning på hotell i Panama City. Panama City är landets huvudstad och största stad. Det är hem för en varierad blandning av kulturer och en enorm historisk sektor i Gamla stan. Det livliga och livliga bankområdet är å andra sidan väldigt modernt och jämförs ofta med Miami. Panama City är en spännande plats som du säkert kommer att njuta av under ditt besök i detta underbara land.

Stadsrundtur Panamakanalen (F, L)

Stadsrundturen börjar med ett besök i "Casco Antiguo" eller Gamla Kvarteret - staden byggdes år 1673 efter att "Gamla Panama" plundrats och bränts. Den dominerande arkitektoniska stilen i Casco Antiguo är en kombination av italiensk, fransk och spansk kolonial stil. Vi kommer att besöka några kyrkor - inklusive det berömda Gyllene Altaret som överlevde pirat Morgan's plundring och förstörelse, samt olika parker och torg. Därefter kommer dvi att besöka den symboliska Panamakanalen och Miraflores-slussarnas besökscenter . Detta besökscenter har tre huvudattraktioner: Museet, den audiovisuella presentationen och utsiktspunkten där det är möjligt att observera fartygen som passerar. 

Emberá Community (L)

Detta äventyr tar oss till Embera Quera Indigenous Community vid slutet av Gatunfloden. Turen börjar med en 30-minuters resa längs floden i en kanot med utombordsmotor; under resan är det möjligt att njuta av den vackra naturen med flora och fauna i regionen. När vi väl är i samhället kommer en av medlemmarna att förklara detaljerat om Emberas kultur, mat och språk och kommer att svara på alla frågor du kan ha om deras livsstil. Därefter följer traditionella danser och musik och  för att lära känna kulturen ännu bättre kommer vi att bjudas på av en lätt, läcker, traditionell Embera-lunch, vanligtvis baserad på dagens fångst. Du kommer också att ha chansen att besöka en guidad botanisk stig i samhället för att förklara växternas betydelse för Embera.

Contadora Island (F)

Transfer till piren för att ta färjan till ön Contadora som tillhör ögruppen Pearl Islands. Lediga dagar för sol och bad.

Contadora Island (F)

Contadora Island (F)

Contadora Island (F)

Contadora - Panama City (F)

I dag tar vi färjan tillbaka till fastlandet och får transfer till hotellet. Ledig tid; passa på att njuta av en kväll ute i den livliga  huvudstaden Panama City.

Panama - hemresa (F)

Transfer till flygplatsen då det är dags för hemresa eller vidare resa till t ex Costa Rica eller Sydamerika.
FAKTA

- Dagliga avgångar
- Del i internationell grupp
- Minimum 2 personer
- Inga privata transporter om det inte nämns i programmet
- Engelsktalande guider

VAD INGÅR I PRISET

Utflykter, inträdesavgifter och transporter enligt program
Måltider enligt detaljerat program F = Frukost L = Lunch M = Middag
Boende med del i dubbelrum
Engelsktalande guider

VAD TILLKOMMER

Internationellt flyg till Panama City
Dricks
Utflykter som ej nämns i programmet
Avbeställningsskydd samt reseförsäkring

PRELIMINÄRA HOTELL

Panama City: Best Western Plus Zen
Contadora Island: Mar y Oro

FRÅGOR

Har du frågor om programmet?
-
Pris från 22900?
Kort dag för dag program
  1. Skandinavien-Panama
  2. Stadsrundtur Panamakanalen (F, L)
  3. Emberá Community (L)
  4. Contadora Island (F)
  5. Contadora Island (F)
  6. Contadora Island (F)
  7. Contadora Island (F)
  8. Contadora - Panama City (F)
  9. Panama - hemresa (F)