Program: Panama Fantasy (Upplev Panama med svensktalande guide)

Hej

Nu har livet återgått till det normala igen.

Vi hade en mycket trevlig tur till Panama. Allt fungerade enligt planerna. Flyget gick i tid och bytet i Amsterdam fungerade perfekt. Framme möter Folke oss. Bodde på ett verkligt flott hotell i Panama. Stan överraskade oss med sina många skyskrapor.Vädret var strålande, klar himmel och över 30 grader varje dag. Kanalturen var mycket intressant att åka.

Folke var en mycket kunnig och omtänksam värd som tog hand om oss på hela resan. Vi var ju bara 4 personer så vi fick en perfekt service på allt vi gjorde. Besöket hos indianerna i regnskogen var en upplevelse. Tur att man har kamera, det finns mycket att fotografera. Turen till Gamboa var en skön upplevelse och mycket varm.

Nästa stora var upplevelse var turen till San Blas. Flyget det var underbart, man märkte verkligen att man flög. Fantastiskt att bo på en liten ö i en indianhydda. Underbar plats med sina många små öar med palmer på. Intressant att se hur indianerna levde i sin by.

Turen till El Valle var uppfriskande med lite regn och lite svalkande väder.
Playa Blanda var ett skönt ställe.Enda reception jag sett som saknar väggar. Härligt att allt ingår. Här mådde vi gott, ätit jättemycket och druckit lagom . Badat i Stilla havet och simmat i poolerna. Underbart men 4 dagar var för mycket. Man kan bara sola och bada här, vilket var för lång tid för oss.

Resan hem fungerade också perfekt. Sammanfattning var det underbar resa. Vi tackar Folke för allt vad han gjorde för oss. Vi hade inga missöde alls (förutan Evas magont.)