SE DK ES

Lyxkryssning Kuba

Följ med på en kryssning utöver det vanliga. Upplev Kuba och vandra i Hemingways fotspår
Läs mer
&
Boka

Kubas natur & kultur

Från staden Havanna´s kultur ut till landsbyggden med naturupptäckter som vandring, hästridning och bad vid vattenfall.
Läs mer
&
Boka

Peru & Bolivia Gruppresa

Upplev det bästa av Peru och Bolivia med svensk guide.
läs mer
&
boka

Kuba Gruppresa

Upptäck Kuba i sällskap av andra svenska resenärer, en berikande upplevelse genom några av Kubas höjdpunkter.
Läs mer
&
Boka

Gruppresa till Peru

En rundresa där ni tillsammans med svensk färdledare upptäcker höjdpunkterna i Peru.
Läs mer
&
Boka

Machu Picchu och Galapagos Gruppresa

Följ med till Ecuador, upptäck Galapagos, Amazonas och Ecuador med Svensk färdledning
Läs mer
&
boka

Bolivia rundresa

Upplev Bolivia! Från den tropiska staden Santa Cruz till saltöknar och den mytomspunna Titicaca sjön.
Läs mer
&
Boka

Bocas del Toro & San Blas

Upplev hotel Punta Caracol med sina exlusiva bungalows mitt i havet. Ett avskilt paradis för sol och bad.
Läs mer
&
Boka

Mexikos Kulturskatter

Följ med på en resa som tar dig till uråldriga kulturer dolda i djupaste djungel. En helt unik resa genom tid och rum.
läs mer
&
boka

Nyhet! Isla Mujeres

För dig som vill kombinera sol och bad med en mix av skön allinclusive, shopping och lugn paradismiljö
Läs mer
&
Boka

Underbara Costa Rica

Följ med till Costa Rica och upplev den storslagna naturen, det rika djurlivet och de soldränkta stränderna.
läs mer
&
boka

Galapagos & anderna

En komplett resa till Ecuador som innehåller såväl en kryssning till Galapagos och resa genom Anderna
läs mer
&
boka

Mexico 

Resor till Mexico har fascinerat allt från äventyrare och upptäcksresande för hundratals år sedan till soldyrkande charterresenärer i nutid. Faktum är att nutid och historia samsas på sällsynt vis i Mexico vilket ger landet en stor del av sin charm. Mexico City är en av världens största moderna städer men bygger samtidigt på ett kulturarv från stora indiankulturer som maya, azteker samt mindre kända som purepecha, mixteker, olmeker, och tolteker. Kvarlämningarna från indiankulturerna syns och finns överallt, ett exempel är att Mayakalendern i vid utsträckning fortfarande används – även bortom Mexicos gränser. Andra påminnelser om svunna tider är Yucatanhalvöns ruinstäder Cichen Itza, Uxmal med flera, samt pyramiderna vid Teotihuacán. Resor till Mexico motiveras på många sätt utöver sol och bad.

Mexico är ett vidsträckt land. Landets yta är i storlek som en fjärdedel av USA och huvudstaden Mexico City är en av världens största städer. Denna Världsmetropol tävlar med sina 18 miljoner invånare i storlek med andra megametropoler som Tokyo och San Paulo. Mexico City har hela 30 miljoner invånare om an räknar med förorterna. Acapulco på Stillahavskusten är en småstad i sammanhanget, men en världskänd ”småstad”.

Mexico har kustlinjer mot både Atlanten och Stilla havet, dessutom har landet såväl snöklädda berg som öken, sandstränder, en världsmetropol och mängder av mindre städer från kolonialtiden. Variationen i Mexico är sällsynt stor vilket gör att alla resenärer kan uppskatta detta land, oavsett vad man har för särskilda preferenser.

Det finns många lika många anledningar att resa till Mexico som det finns resenärer, det kan vi intyga. En anledning så god som någon är det mexikanska köket. Vilken är din?

Flyg, hotell, karta, guidade turer, paketresor, temaresor, upptäcktsresor och gruppresor – ingen form och inget önskemål är främmande för oss här på Inca Tours. Med vår sakkunskap och dina drömmar låter vi sagan bli verklighet. Vi tar dig med på en upplevelser som räcker hela livet ut.

 

RESEPROGRAM

Hola Mexiko
Hola Mexiko är en resa som är tänkt som ett startpaket i Mexiko. Kombinera gärna med några av våra tilläggspaket eller hör med oss om en annan kombinationsmöjlighet.

8 dagar / 7nätter

Pris från 17 795 kr

Skicka bokningsförfrågan
Mexikos kulturskatter
kulturskatter_monte_alban

Följ med på en resa som tar dig till svunna storhetstider och uråldriga kulturer dolda i djupaste djungel. En resa för dig som vill uppleva Mexikos kulturskatter på nära håll och då speciellt det vackra området Chiapas och Yucatanhalvön. En helt unik resa genom tid och rum med möjlighet att avsluta med sol och bad.

13 dagar / 12 nätter 

Pris från 26 995 kr

Yucatánhalvöns höjdpunkter
mini_yacutan_xcaret
Denna resa till Yucatan är en perfekt kombination för den som önskar sol och bad blandat med en lagom dos kultur och historia. Vi besöker bland annat Uxmal, en av Mayafolkets mest betydelsefulla städer och givetvis bekantar vi oss med ruinen Chichen Itza som är en av de sju nya världsundren. Sol och bad avnjuts vid den gemytliga badorten Playa del Carmen på Yucatan

12 dagar / 11 nätter 

Pris från 27 900 kr
Playa del Carmen & Isla Mujeres
playa_del_carmen_top

För dig som vill kombinera sol och bad på olika platser med en mix av skön allinclusive och bra shopping. Isla Mujeres betyder "kvinnornas ö" och invaderades på 1500-talet av spanjorerna som upptäckte en mängd kvinnostatyer, vilka fick ge ön dess namn. Här finns många fina snorklingsplatser med möjlighet att se bland annat havssköldpaddor och delfiner. Upplev en av Mexikos charmigaste öar!
 

15 dagar/14 nätter

Pris från 22 900 sek


 
|Drottningtorget 3, 211 25 Malmö|Tel: 0200-120 400|paketresor@inca.se
Travelmarket Interactive