SE DK ES

Lyxkryssning Kuba

Följ med på en kryssning utöver det vanliga. Upplev Kuba och vandra i Hemingways fotspår
Läs mer
&
Boka

Kubas natur & kultur

Från staden Havanna´s kultur ut till landsbyggden med naturupptäckter som vandring, hästridning och bad vid vattenfall.
Läs mer
&
Boka

Peru & Bolivia Gruppresa

Upplev det bästa av Peru och Bolivia med svensk guide.
läs mer
&
boka

Kuba Gruppresa

Upptäck Kuba i sällskap av andra svenska resenärer, en berikande upplevelse genom några av Kubas höjdpunkter.
Läs mer
&
Boka

Gruppresa till Peru

En rundresa där ni tillsammans med svensk färdledare upptäcker höjdpunkterna i Peru.
Läs mer
&
Boka

Machu Picchu och Galapagos Gruppresa

Följ med till Ecuador, upptäck Galapagos, Amazonas och Ecuador med Svensk färdledning
Läs mer
&
boka

Bolivia rundresa

Upplev Bolivia! Från den tropiska staden Santa Cruz till saltöknar och den mytomspunna Titicaca sjön.
Läs mer
&
Boka

Bocas del Toro & San Blas

Upplev hotel Punta Caracol med sina exlusiva bungalows mitt i havet. Ett avskilt paradis för sol och bad.
Läs mer
&
Boka

Mexikos Kulturskatter

Följ med på en resa som tar dig till uråldriga kulturer dolda i djupaste djungel. En helt unik resa genom tid och rum.
läs mer
&
boka

Nyhet! Isla Mujeres

För dig som vill kombinera sol och bad med en mix av skön allinclusive, shopping och lugn paradismiljö
Läs mer
&
Boka

Underbara Costa Rica

Följ med till Costa Rica och upplev den storslagna naturen, det rika djurlivet och de soldränkta stränderna.
läs mer
&
boka

Galapagos & anderna

En komplett resa till Ecuador som innehåller såväl en kryssning till Galapagos och resa genom Anderna
läs mer
&
boka

Resa till Panama 

Panama är tillsammans med Costa Rica Centralamerikas mest utvecklade land. Infrastrukturen är väl utbyggd, hotellen är bekväma; det är både lätt och säkert att resa till Panama. Huvudstaden Panama City imponerar med en glittrande skyline och shopping i världsklass – här kan man spendera många, långa dagar shoppandes och flanerandes. Vädret är mycket behagligt under stora delar av året så man kan helt klart se fram emot förbättrad solbränna under sin vistelse här. Här finns god mat, fina stränder och en lång rad dagsutflykter att åka på om centrala Panama skulle börja kännas tröttsamt. Det är trots allt en mångmiljonstad!

I norra delen av Panama hittar du Bocas del Toro, en trivsam ögrupp med fantastisk möjlighet till snorkling och att se nykläckta sköldpaddor under deras första vandring ner mot havet. Detta är en suverän plats att stanna några dagar på under sin resa till Panama. För den som vill uppleva något verkligt unikt finns ögruppen San Blas med nästintill helt oexploaterade öar där de isolerade Kunaindianerna så sent som för femtio år sedan använde kokosnötter som betalningsmedel. Stränderna här är med sin mjölvita sand och sina ljusturkosa vattenbryn några av de vackraste i hela världen. Klassiska vykort föreställandes paradislanskap bleknar i jämförelse med den verkliga upplevelsen av San Blas.

För den äventyrslystne finns en uppsjö aktiviteter som exempelvis vandring, hästridning, forsränning och klättring, Panama bjuder på ett varierat landskap och vacker natur, det är ett resmål med stor potential!

Ingen resa till Panama komplett utan ett besök till den imponerande kanalen som binder samman Atlanten i öst med Stilla Havet i väst. Bygget av Panamakanalen började år 1880 men misslyckades vid de första försöken. USA ansvarade för färdigställandet av bygget år 1914. Panamakanalen mäter 77 kilometer och är en nyckelkanal för internationell sjöfart.

Det går bra att resa till Panama året runt, men klimatmässigt är här finast mellan december och maj vilket ju passa oss vinterbleka nordbor alldeles perfekt.

 

RESEPROGRAM

Panamas Höjdpunkter
panama_san_blas
En komplett rundresa som inkluderar de bästa bitarna av Panama. Från huvudstadens vackra gamla stadskärna, till Gamboas täta djungler. Från San Blas orörda skärgård till den tempererade El Valle-dalen. Vi gör dessutom ett besök hos de lokala Emberaaindianerna som visar oss sin uråldriga kultur och traditionella leverne.

12 dagar / 11 nätter

Pris från 28 695 kr
Bocas del Toro & San Blas
bocas_del_toro

TILLÄGGSRESOR

I nordvästra Panama, vid den Karibiska kusten, ligger ögruppen Bocas del Toro. Här är det den afro-karibiska stämningen som bestämmer tempot och maten är kryddig och god. Stränderna är av vitaste sand och palmerna vajar sakta i vinden. Vattensporter som fiske, dykning och snorkling är populärt här och det finns även möjlighet att simma med delfiner.

San Blas-öarna är om möjligt ännu mer exotiska. Ögruppens invånare, Kunaindianerna, driver öarna som en autonom provins med minimal inblandning från den nationella regeringen och har behållit sitt eget ekonomiska system, sitt språk, sina seder och sin alldeles egna kultur. Genom detta har de också lyckats undvika traditionell turismutveckling.

För er som önskar en helt unik sol- och bad upplevelse kan vi nu erbjuda hotel Punta Caracol med sina exklusiva bungalows mitt i havet.
 

 


 
|Drottningtorget 3, 211 25 Malmö|Tel: 0200-120 400|paketresor@inca.se
Travelmarket Interactive