SE DK ES

Lyxkryssning Kuba

Följ med på en kryssning utöver det vanliga. Upplev Kuba och vandra i Hemingways fotspår
Läs mer
&
Boka

Kubas natur & kultur

Från staden Havanna´s kultur ut till landsbyggden med naturupptäckter som vandring, hästridning och bad vid vattenfall.
Läs mer
&
Boka

Peru & Bolivia Gruppresa

Upplev det bästa av Peru och Bolivia med svensk guide.
läs mer
&
boka

Kuba Gruppresa

Upptäck Kuba i sällskap av andra svenska resenärer, en berikande upplevelse genom några av Kubas höjdpunkter.
Läs mer
&
Boka

Gruppresa till Peru

En rundresa där ni tillsammans med svensk färdledare upptäcker höjdpunkterna i Peru.
Läs mer
&
Boka

Machu Picchu och Galapagos Gruppresa

Följ med till Ecuador, upptäck Galapagos, Amazonas och Ecuador med Svensk färdledning
Läs mer
&
boka

Bolivia rundresa

Upplev Bolivia! Från den tropiska staden Santa Cruz till saltöknar och den mytomspunna Titicaca sjön.
Läs mer
&
Boka

Bocas del Toro & San Blas

Upplev hotel Punta Caracol med sina exlusiva bungalows mitt i havet. Ett avskilt paradis för sol och bad.
Läs mer
&
Boka

Mexikos Kulturskatter

Följ med på en resa som tar dig till uråldriga kulturer dolda i djupaste djungel. En helt unik resa genom tid och rum.
läs mer
&
boka

Nyhet! Isla Mujeres

För dig som vill kombinera sol och bad med en mix av skön allinclusive, shopping och lugn paradismiljö
Läs mer
&
Boka

Underbara Costa Rica

Följ med till Costa Rica och upplev den storslagna naturen, det rika djurlivet och de soldränkta stränderna.
läs mer
&
boka

Galapagos & anderna

En komplett resa till Ecuador som innehåller såväl en kryssning till Galapagos och resa genom Anderna
läs mer
&
boka

Peru & Machu Picchu 

En resa till Peru för att uppleva den mytomspunna inkakulturen med Machu Picchu som highlight är en dröm för många. Det är de gamla indiankulturerna med starkt fäste i just Peru som är sinnebilden för de flesta när man talar om Sydamerika. Inca Tours är en resebyrå som är specialiserad på just Sydamerika och vi tar med dig på en resa till Peru och Machu Picchu som inte går att jämför med någon annan.

Inca Tours anordnar paketresor till Peru och det är upp till dig och ditt sällskap att avgöra om ni själva vill vara med i planeringen eller om ni överlåter allt ansvar till oss. Vi har rest till Peru i flera decennier och vet precis vart alla guldkorn finns. Eftersom denna världsdel är så oerhört varierad tröttnar man aldrig på att resa hit.

I Perus högland besöker vi indianmarknader och inkaruiner av olika slag. Peru har mycket mer än Machu Picchu, även om detta gamla Inkatempel är höjdpunkten för de flesta. I Perus östra delar finns Amazonasskogen som är välrdens mest artrika område, här erbjuder vi er möjlighet att bo på djungellodhe och testa på pirajafiske eller häng med på jakt efter giftiga anakondor. En resa till Peru är inget för den veke, men skapar fantastiska minnen för livet för att uttrycka sig milt. Sannolikheten för att du kommer att vilja åka på en andra, tredje och kanske fjärde resa hit är stor.

I söder ruvar den spegelblanka Titicacasjön på uråldriga traditioner och legenden om den första inkan. Vi rekommenderar också att du passar på att besöka Vassöarna där äventyraren Thor Heyerdahl inspirerades till sina resor över Stilla Havet. Här har du möjlighet att bo hos indianbefolkningen och ta del av deras vardagssysslor och uråldriga kultur så gör det. Det finns några saker i livet som man brukar beskriva som livsomvälvande händelser och detta möte är i regel en sådan.

Den gamla inkahuvudstaden Cusco är den givna utgångspunkten för utforskning av höglandet och inkaindianernas heliga dal, inklusive resa till Machu Picchu. Med en paketresa till Peru skräddarsyr du helt själv din resa och du är lika välkommen att boka din resa som ensam resenär som i grupp.

Hos oss på Inca Tours kan du boka din resa till Peru året runt, men vi rekommenderar månaderna juni och augusti för dig som vill resa till Machu Picchu och höglandet. Regnsäsongen infaller mellan december och mars, men oftast regnar det inte mer än ett par timmar per dag.

Boka din paketresa till Peru med Inca Tours!

 

RESEPROGRAM

Hola Peru
Machu_picchu_hola_peru
Hola Peru är en resa som är tänkt som ett startpaket i Peru. Kombinera gärna med några av våra tilläggspaket eller hör med oss om en annan kombinationsmöjlighet.

10 dagar / 9 nätter
Pris från 26 695 kr
Inkans Fotspår
peru_inkans_fotspår
Inkans fotspår är vår stora Peruresa där vi färdas längs den sydliga kusten till kolonialstaden Arequipa för att därefter svänga av mot Titicacasjön. Resan avslutas vid Machu Picchu och den urmysiga staden Cusco som förr var Inkafokets huvudstad. 

15 dagar / 14 nätter 

Pris från 34 995 kr
Klassiska Peru
peru_machu_picchu_rundresor
Följ med på den klassiska resrutten i Peru där vi besöker Inka rikets forna huvudstad, Cusco med vacker och historisk omnejd. Höjdpunkten är givetvis besöket vid Machu Picchu, ett av de 7 nya världsundren. Kombinera gärna denna resa med någon av våra tilläggsresor, kanske regnskogen eller Nazca för att skapa din perfekta Peruresa.

14 dagar
Pris från 28 500 kr

Gruppresa till Peru
peru_machu_picchu_rundresor
Gruppresa till Peru med svensk färdledning
 
En rundresa där ni tillsammans med svensk färdledare upptäcker höjdpunkterna i Peru. Vi besöker såväl Lima , kolonialstaden Arequipa och Colcadalen, Titicacasjön och självfallet Inkakulturens centrum Cusco och Machu Picchu.

Kommande avgångar
2017: 06 jan, 12 mars, 29 juni*, 28 sep, 23 okt


Pris fr. 30 900 kr
*) Flygtillägg avgång 29 juni 2495kr
Enkelrumstillägg: 4120 kr


Gruppresa Peru & Bolivia
peru_machu_picchu_rundresor

Denna gruppresa tar er med till den sydamerikanska kontinentens kulturella hjärta. Vi besöker Inkafolkets förlorade stad Machu Picchu, en plats upptagen på UNESCO världsarvslista, soltemplet, den heliga dalen samt det vackra landskapet runt Moon Valley.

Vi färdas från storstäderna Lima, Cuzco och La Paz till de flytande öarna på Titicaca sjön och det fascinerande Tiahuanaco för att sedan ta oss vidare ut i den berömda saltöknen Salar de Uyuni.
Denna resa har allt för att ge dig en oförglömlig upplevelse och berika dina sinnen. Välkommen att utforska Sydamerikas antika förflutna med oss!

Kommande avgångar
2017: 10 mars, 21 mars, 26 juni *, 16 okt.


Pris 2017 fr 34 500 kr - OBS, nytt pris
Enkelrumstillägg: 3100 kr


Gruppresa Machu Picchu & Galapagos
ecuador_top1

Är du intresserad av gamla civilisationer och underskön natur?

Ta då chansen att följa med på vår resa till Machu Picchu och Galapagos. I tryggt sällskap av en grupp och svensktalande reseledare har du nu möjligheten att uppleva 3 av Sydamerikas största höjdpunkter! Vi besöker de magnifika ruinerna av den gamla inkastaden Machu Picchu, vilken finns med på UNESCOs världsarvslista, inkarikets gamla huvudstad Cuzco samt tar en 5 dagars kryssning runt de undersköna Galapagosöarna.
Så följ med och utforska den nya världen och få minnen och vänner för livet! Allt i tryggt sällskap av en grupp och svensktalande reseledare.*
*Obs! minimum antal deltagare krävs, annars görs resan enbart med engelsktalande lokala guider.

Kommande avgångar
2017: 10 jan, 20 mars, 2 okt, 20 okt.

Pris 2017 fr. 58 300kr - OBS Nytt Pris!!
Enkelrumstillägg: 4 100 kr (ej på kryssning); 16 100 kr enkelrum även på kryssning.


Inkaleden
inkaleden_top

TILLÄGGSRESA INKALEDEN

Att göra en resa längs Inkaleden aktiverar inte bara en massa muskler, mest av allt stimuleras sinnena. Man slungas in i en främmande miljö, en mytomspunnen sådan som har få jämlikar i världen. När man vandrar längs Inkaleden så får man färdas över berg och genom prunkande dalar, och man stöter på häftiga påminnelser om svunna tider längs hela vandringsleden. Att resa till Peru och vandra Inkaleden är så mycket mer än några dagars vandring för att nå slutmålet – vilket givetvis är legendariska Machu Picchu – varenda timme av den 4 dagar långa vandringsturen väcker känslor inom en. Inkaleden är en fröjd för både kropp och själ och för alla kroppsliga och andliga sinnen. 

Machu Picchu är, som sagt, vandringens mål. Denna gömda Inkastad får sina besökare att tappa andan av förundran. Den är så vacker och så magnifik i sin formation och man kan lätt gå omkring bland ruinerna i många, långa timmar… det är en upplevelse man sedan bär med sig för resten av livet! Machu Picchu upptäcktes av Hiram Bingham år 1911 och hade då varit begravet och bortglömt i många hundratals år.

När du åker på en resa till Inkaleden med Inca Tours så får du vandra genom kaktusfält, upp genom molnskogar och över ståtliga hedar. Med oss har vi bärhjälp som hjälper till med allt från tyngre packning till upprustning av våra tält. Vi äter under öppen himmel och får andas frisk luft i magiska miljöer. Detta är historisk mark, och det känns! En vandring längs Inkaleden är på många sätt en aktningsfylld upplevelse.

Om du drömmer om en resa till inkaleden så är det kanska hög tid att göra slag i saken? Du kommer inte att ångra dig! Boka din resa med oss på Inca Tours!

4 dagar / 3 nätter 

Pris från 6 450 kr
 

Salkantay till Machu Picchu
salkantay peru machu picchu
Salkantayvandringen erbjuder vi som ett alternativ till den klassiska Inkaleden. Här vandrar vi på höjder över 4600 m.ö.h, ständigt omgivna av snöklädda berg. Slutmålet är förstås även här det mäktiga Machu Picchu.

4 dagar/3 nätter

Pris från 8 290 kr
Titicacasjön
titicacasjön2
TILLÄGGSRESA

Titicacasjön, världens högst belägna navigerbara sjö och tillika hemvist för den uråldriga Inkakulturen. Enligt legenden var det två av solgudens barn som i form av strömmar från Titicaca rann ner mot Cusco och bringade liv till området som skulle husera Inkas stormakt.

3 dagar/2 nätter (extra natt hos värdfamilj är möjligt hör med oss)

Pris från 5 170 kr
Amazonas
amazonas_top2
TILLÄGGSRESA

Vi flyger över anderna och över den enorma regnskogen. Genom molnen syns den bruna floden som likt en orm slingrar sig långt där nere. Det är svårt att tänka sig att det bor folk här. Med kanot färdas vi längs floden till vår lodge. Längs flodbanken ser vi kapibaras (stora gnagare), krokodiler samt flera olika sorters fåglar. Efter en kort promenad är vi framme vid vårt hem de nästföljande dagarna, Posada Amazonas.
 
4 dagar/ 3 nätter  

Pris från 7 915 kr 
 
Mancora - Sol och Bad
mancora_1
TILLÄGGSRESA

Mancora är en mysig liten fiskeby lokaliserad ungefär 1165 km norr om Lima och 120 km söder om gränsen till Ecuador. Här finns attraktiva sandstränder och hav som inbjuder till dopp. Surfingfantaster reser med fördel hit mellan november och februari då vågorna är mest surfingvänliga under dessa månader. Sportfiskare känner till Mancora för dess stora fiskar som merline, svärdfisk och tonfisk. I närheten av Mancora ligger även varma källor där ni kan låta huden smörjas in i lera eller helt enkelt bara låta kroppen njuta och slappna av. 

4 dagar / 3 nätter

Pris från 6 545 kr
Gruppresa Peru med Amazonas
Vi utökar vår Klassiska Peru-resa med en magisk djungelupplevelse i  Amazonas. Efter att ha besökt den vita staden Arequipa, Colca Canyon, vassöarna på Titicacasjön och självklart Cuzco och Machu Picchu, avrundar vi resan med en 3 dagars vistelse i Amazonas där vi deltar i spännande aktiviteter och utflykter i regnskogen.
En komplett, spännande och lärorik rundresa för alla intressen och åldrar.

Kommande avgångar:

2017: 29 jun, 24 sep, 23 okt
Pris: 37 000 kr
Enkelrumstillägg: 5 900kr


 

 
|Drottningtorget 3, 211 25 Malmö|Tel: 0200-120 400|paketresor@inca.se
Travelmarket Interactive