Program: Peru och Ecuador

Hej Maria.

Tack för all hjälp och planering med vår resa. Det blev en fantastisk upplevelse, precis som du utlovat!

Anderna och Machu Picchu bjöd på otroliga vyer och Galapagos på ett rikt och annorlunda djurliv. Vi har också träffat massor av trevliga människor, både medresenärer, guider (kanske speciellt Carlos i Quito, som vi lärde känna mest då han körde runt på oss i två dagar) och lokalbefolkning. Jag kommer aldrig att glömma härliga Isolina som vi bodde hos uppe i Ecuadors högländer. Vi hade inget gemensamt språk, men lyckades ändå kommunicera.
Det är också imponerande att all logistik fungerat utan en miss. På alla flygplatser har det stått någon och väntat på oss och de morgnar vi skulle bli upplockade har de funnits där på klockslaget, glada och goa. T o m flyget har funkat utan en försening ( 14 flygresor!) och vädret var perfekt. Inte förrän i Paris mötte vi regnet, men nästa dag var det strålande sol igen. Hur fixade du det där med flyget och vädret??

Bra mat har vi också ätit och kocken på Coral I skulle vi gärna tagit med oss hem. Vill även tipsa om en restaurang som heter Chiccolina i Cusco, mysig och med härlig stämning och mycket god mat.

Ja, vi är jättenöjda helt enkelt.
Varma hälsningar