Program Brasilien & Argentina skräddarsytt efter kunds önskemål:

Det var väldigt skönt att bli hämtad av guiden vid flygplatsen i Foz du Iguazu och sedan att ha denna guide både på den brasilianska och den argentinska sidan av fallen vid Iguazu – och sedan nästan hela vägen tillbaka till flygplatsen. Guiden var mycket tydlig och förberedd, allt gick smidigt.

Även om det kostade lite mer än om vi hade fixat allt själv (fast då hade vi verkligen behövt längre tid precis som du själv sa) är vi glada över att vi fick ut väldigt mycket på den relativt korta tid vi hade. Att besöka fallen vid Iguazu enbart en halvdag på vardera sidan tyckte vi faktiskt räckte. Men ett extra wow (!) för den argentiska sidan även om den brasilianska sidan också var helt otrolig. Vi hade dessutom tur med vädret vilket naturligtvis gjorde upplevelsen bättre än om det spöregnat!

När det sedan gäller vistelsen i Yacutinga var detta den absoluta höjdpunkten (även om fallen var fantastiska). Den guide (Cielito) som hämtade oss i Raices de Argentina var med oss hela vägen och hon var inspirerande, kunnig och väldigt behjälplig. Vilken upplevelse! Kan anbefallas – men det vet ni ju redan1

Det enda som vi båda tyckte var mindre bra var hotellet Mabu som vi fick hänvisat, eftersom det ni egentligen hade tänkt var fullbokat. Hade mycket hellre bott på ett mindre hotell. Mabu var en sorts hotelll med visserligen bra standard men trivselfaktorn var låg. Kändes för “stort” och som ett ställe mer för större grupper.

Vill också säga att kontakten med er/dig på kontoret varit väldigt bra.

Åker gärna med er igen!