Costa Rica Fly and Drive 15d

Bilen och hotellnätterna förbokas men ni bestämmer själva vad ni vill göra och uppleva på respektive ställe. De föreslagna aktiviteterna som presenteras i programmet är väl anpassade till den tilltänkta rutten, men i slutändan är det ni själva som väljer resans innehåll. Ni har flexibilitet samtidigt som övernattningarna är säkrade på varje ställe.  

Costa Rica Fly and Drive 8d

I detta program tillåts du att i egen takt upptäcka detta natursköna land. Ni har förbokade hotell under rundresan men bestämmer själva vilka aktiviteter och vad ni vill besöka under resans gång. Ni har flexibilitet samtidigt som övernattningarna är säkrade på varje ställe. Ett smidigt och intressant sätt att upptäcka Costa Rica på egen hand.

Underbara Costa Rica

15-dagars rundresa som inkluderar de bästa bitarna av detta fantastiska land. Vi upplever regnskogen både från marken och från trädtopparna och får oss till livs ett djur- och växtliv som saknar motstycke i världen. Vi färdas genom det grönklädda landskapet, förbi bananodlingar och kakaoplantager, längs dramatiska kuststräckor och över inlandets högresta berg. Vi besöker nationalparken