Costa Rica Fly and Drive 15d

Bilen och hotellnätterna förbokas men ni bestämmer själva vad ni vill göra och uppleva på respektive ställe. De föreslagna aktiviteterna som presenteras i programmet är väl anpassade till den tilltänkta rutten, men i slutändan är det ni själva som väljer resans innehåll. Ni har flexibilitet samtidigt som övernattningarna är säkrade på varje ställe.  

Costa Rica Fly and Drive 8d

I detta program tillåts du att i egen takt upptäcka detta natursköna land. Ni har förbokade hotell under rundresan men bestämmer själva vilka aktiviteter och vad ni vill besöka under resans gång. Ni har flexibilitet samtidigt som övernattningarna är säkrade på varje ställe. Ett smidigt och intressant sätt att upptäcka Costa Rica på egen hand.

Costa Ricas höjdpunkter med sol och bad i Manuel Antonio

Den perfekta resan för dig som vill uppleva det bästa av Costa Rica men också hinna med några dagars sol och bad vid kusten. Vi besöker nationalparken Tortuguero, den vackra Irazúvulkanen samt landets största bananodlingsområde. Natur och växtliv känne- tecknar denna resa som avslutas med sol och bad i den vackra nationalparken Manuel Antonio.