Program: Skräddarsytt Peru

Vi har haft en väldigt minnesrik resa! Alla arrangemang fungerade utmärkt och vi upplevde oss väldigt väl omhändertagna av Peru-agentens personal. Vi blev alltid hämtade punktligt och var hela tiden väl informerade om vad, som gällde inför nästa “moment”/arrangemang i resan.

Vi måste säga att verkligheten överträffade resebeskrivningen! Vi var även väldigt nöjda med hotellen; särskilt det i Heliga dalen! Det kändes, som att komma till paradiset efter Cuscos ganska dåliga luft (avgaser och eldningsrök från omgivningarna). Det vi var minst nöjda med var det i Aguas Caliente.

Vi hade enorm tur på tågresan till Machu Picchu; vi hamnade allra längst fram med panoramafönster rakt fram och åt vänster! Inget lok och tågföraren satt i en liten hytt till höger om oss.

Hotellet vi valde i Lima under vår “på-egen-hand-vecka” = Ibis var också väldigt bra! Precis “lagom lyxigt” och ett perfekt läge med promenadavstånd till både Larcomar, Kennedy-parken med omgivande shopping-möligheter och relativt nära stranden och den trevliga stadsdelen Barranco. Jag återkommer med någon bild när vi hunnit sortera lite bland de 1200 kort vi tog…

Med mycket nöjda hälsningar