Amazonas Napo Wildlife Lodge

Städer / Platser
El Coca, Quito
Dagar 4
Nätter 3
REF: #539

TILLÄGGSRESA

Napo wildlife lodge är en gedigen och fräsch lodge inbäddad
i Amazonas regnskog ca 2 timmar med båt från staden Coca.
Denna lodge är för dig som söker det där lilla extra med bra
standard i all bekvämlighet. Dagarna är fyllda med vandringar
och utforskande i den täta och djurrika regnskogen.

Quito-El Coca-Napo Wildlife Lodge ( LL, M )

Resan börjar med flyg från Quito till El Coca, ca 35 min. Om vädret tillåter har ni en fantastisk utsikt över Anderna och Amazonas regnskog. Vid ankomst till El Coca flygplats möter guiden upp er för att ta er till båten som ni ska färdas i uppströms på Napo floden. Resan beräknas att ta ca 2 timmar beroende på vattenförhållanden och ni passerar delar av Amazonas och dess vackra natur. Lunchlåda serveras ombord. Väl framme vid mötesplatsen byter ni från båt till en mindre kanot med vidare tur i ca 1-2 timmar med ankomst till lodgen sen eftermiddag. Välkomst drink och en kort introduktion av lodgen som ligger vackert inbäddad i grönska med utsikt över Anangu sjön.

Napo Wildlife Lodge ( F, LL, M )

Tidigt i ottan sker avfärd på den stora floden Napo för att besöka ”the clayclick” en lervägg full av olika arter av parakiter. Väggen är väldigt mineralrik, vilket gör att dom röd/gröna parakiterna tar sig hit varje dag och äter från väggen. Det hela är ett skådespel och med en bra zoom eller kikare kommer ni riktigt nära för att skåda deras betéende. Vidare besöker ni det lilla samhället Anangu där ni får ta del av den lokala befolkningens leverne där vanligtvis kvinnor och barn jobbar med hantverk och männen är iväg på veckoarbete längre bort. Vidare promenerar ni i ca 30 min tills ni anländer till den andra lerväggen där även olika arter av macaws ( papagojor ) kan skådas. Tillbaka till lodgen sen eftermiddag för att njuta av lugnet innan middagen serveras.

Napo Wildlife Lodge ( F, L, M )

Efter frukost åker ni till utsiktstornet som ligger ca 30 min från lodgen. Tornet är ca 36 m högt och utsikten är fantastisk bland trädtopparna. Här finns flera arter av macaws, dom så kallade papegojorna i sina färgglada färger och tukaner. Ni spenderar en hel del tid här och får en spännande upplevelse av regnskogen från ovan. Tillbaka till lodgen för lunch. Möjlighet att ta det lugnt efter lunchen för att senare på eftermiddagen bege er ut på någon av trekking stigarna som utgår från lodgen. I lagom tid tillbaka för middag.

Napo Wildlife Lodge-El Coca-Quito ( F )

Napo Wildlife Lodge TILLÄGGSRESA Napo wildlife lodge är en gedigen och fräsch lodge inbäddad i Amazonas regnskog ca 2 timmar med båt från staden Coca. Denna lodge är för dig som söker det där lilla extra med bra standard i all bekvämlighet. Dagarna är fyllda med vandringar och utforskande i den täta och djurrika regnskogen. 4 dagar Pris från 13 495 k Ecuadors regnskog-Napo Wildlife Lodge 4 dagar / 3 nätter Dag 1 Quito-El Coca-Napo Wildlife Lodge ( LL, M ) Resan börjar med flyg från Quito till El Coca, ca 35 min. Om vädret tillåter har ni en fantastisk utsikt över Anderna och Amazonas regnskog. Vid ankomst till El Coca flygplats möter guiden upp er för att ta er till båten som ni ska färdas i uppströms på Napo floden. Resan beräknas att ta ca 2 timmar beroende på vattenförhållanden och ni passerar delar av Amazonas och dess vackra natur. Lunchlåda serveras ombord. Väl framme vid mötesplatsen byter ni från båt till en mindre kanot med vidare tur i ca 1-2 timmar med ankomst till lodgen sen eftermiddag. Välkomst drink och en kort introduktion av lodgen som ligger vackert inbäddad i grönska med utsikt över Anangu sjön. Dag 2 Napo Wildlife Lodge ( F, LL, M ) Tidigt i ottan sker avfärd på den stora floden Napo för att besöka ”the clayclick” en lervägg full av olika arter av parakiter. Väggen är väldigt mineralrik, vilket gör att dom röd/gröna parakiterna tar sig hit varje dag och äter från väggen. Det hela är ett skådespel och med en bra zoom eller kikare kommer ni riktigt nära för att skåda deras betéende. Vidare besöker ni det lilla samhället Anangu där ni får ta del av den lokala befolkningens leverne där vanligtvis kvinnor och barn jobbar med hantverk och männen är iväg på veckoarbete längre bort. Vidare promenerar ni i ca 30 min tills ni anländer till den andra lerväggen där även olika arter av macaws ( papagojor ) kan skådas. Tillbaka till lodgen sen eftermiddag för att njuta av lugnet innan middagen serveras. Dag 3 Napo Wildlife Lodge ( F, L, M ) Efter frukost åker ni till utsiktstornet som ligger ca 30 min från lodgen. Tornet är ca 36 m högt och utsikten är fantastisk bland trädtopparna. Här finns flera arter av macaws, dom så kallade papegojorna i sina färgglada färger och tukaner. Ni spenderar en hel del tid här och får en spännande upplevelse av regnskogen från ovan. Tillbaka till lodgen för lunch. Möjlighet att ta det lugnt efter lunchen för att senare på eftermiddagen bege er ut på någon av trekking stigarna som utgår från lodgen. I lagom tid tillbaka för middag. Dag 4 Napo Wildlife Lodge-El Coca-Quito ( F ) Programmet har nått sitt slut och efter frukost bär det av mot El Coca igen för vidare transport tillbaka till Quito. F = Frukost LL = Lunchlåda M = Middag

FAKTA

Dagliga avgångar
Del i internationell grupp
Minimum 2 personer
Inga privata transporter om det inte nämns i programmet
Engelsktalande guider
WIFI finns Ej.

VAD INGÅR I PRISET

• Utflykter och transporter enligt program
• Måltider enligt detaljerat program. Snacks under utflykterna.
• Engelsk/spansktalande guide
• Boende i del i dubbelrum
• Inrikesflyg samt flygskatter.
• Gummistövlar och regnponcho
• Nationalparksavgift

VAD TILLKOMMER

• Lokala flygplatskatter
• Dricks och utflykter som ej nämns i programmet
• Internationellt flyg samt flygskatter
• Avbeställningsskydd samt reseförsäkring.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar som är nödvändiga utanför vår kontroll. Vänligen kontrollera visum, vaccinationer, avbeställningsskydd och reseförsäkringar i god tid innan avresa.

PRELIMINÄRA HOTELL

Napo Wildlife Lodge: www.napowildlifecenter.com/

-
Pris från 17900 ?
Kort dag för dag program
  1. Quito-El Coca-Napo Wildlife Lodge ( LL, M )
  2. Napo Wildlife Lodge ( F, LL, M )
  3. Napo Wildlife Lodge ( F, L, M )
  4. Napo Wildlife Lodge-El Coca-Quito ( F )