Västra Karibien – Avgång Fort Lauderdale

Städer / Platser
Cozumel, Falmouth, Florida, Haiti
Dagar8
Nätter7
REF: #180

Vill du vara med om något riktigt pampigt i kryssningssammanhang så ska du följa med på kryssning i Sydamerika och Karibien med Oasis of the Sea. Den erbjuder hela sju olika temaområden där man väljer det tema som passar en allra bäst. Nedan presenteras tre olika smakprov:

Boardwalk
Upplev det bredaste och pampigaste promenaddäcket någonsin. Detta område erbjuder 229 hytter och sex sviter, samt världens första karusell och linbana ombord på ett fartyg. Visare finns här mängder av spel, matställen, butiker, underhållning och attraktioner som engagerar hela familjen. Ett perfekt bra val för barnfamiljer!

AquaTheatre
I AquaTheatre, som ligger alldeles intill Boardwalk, kan kryssningsgästerna simma i poolen om dagarna, delta i dykkurser, eller bara slappna av i någon av solstolarna runt poolen. På kvällstid bjuds det på spektakulära vattenshower med ljus och musik, samt allt från akrobatik, teater, konstsimning och uppvisningar av professionella simhoppare.

Central Park
I mitten av fartyget finns området Central Park – en park med tropiska växter och avslappnande atmosfär. Här finns det även ett brett urval av matställen och butiker. Det finns hela 37 olika kategorier av hytter att välja mellan, allt från moderna designhytter till mer klassiska.

Ombord på kryssningsfartyget finns flera olika hyttkategorier bla lyxiga etagesviter som ger fantastisk utsikt från fönster som når från golv till tak och stora privata balkonger.

Skäm bort dig själv, eller någon du tycker väldigt mycket om, med en lyxupplevelse ni aldrig ska glömma – åk på kryssning i Sydamerika!

Fartygets namn: Oasis of the Seas
Avresehamn: Fort Lauderdale,

Ombordstigning Fort Lauderdale, Florida

Till Havs

Labadee, Haiti

Falmouth, Jamaica

Till Havs

Cozumel, Mexiko

Till havs

Ankomst Fort Lauderdale, Florida

FAKTA
VAD INGÅR I PRISET

Helpension ombord
Dricks
Alla aktiviteter ombord

VAD TILLKOMMER

Flyg
Dryck
Försäkring

PRELIMINÄRA HOTELL

Royal Caribbean - Harmony of the Seas

FRÅGOR

Har du frågor om programmet?
-
Pris från 9100?
Kort dag för dag program
  1. Ombordstigning Fort Lauderdale, Florida
  2. Till Havs
  3. Labadee, Haiti
  4. Falmouth, Jamaica
  5. Till Havs
  6. Cozumel, Mexiko
  7. Till havs
  8. Ankomst Fort Lauderdale, Florida