SE DK ES

Lyxkryssning Kuba

Följ med på en kryssning utöver det vanliga. Upplev Kuba och vandra i Hemingways fotspår
Läs mer
&
Boka

Kubas natur & kultur

Från staden Havanna´s kultur ut till landsbyggden med naturupptäckter som vandring, hästridning och bad vid vattenfall.
Läs mer
&
Boka

Peru & Bolivia Gruppresa

Upplev det bästa av Peru och Bolivia med svensk guide.
läs mer
&
boka

Kuba Gruppresa

Upptäck Kuba i sällskap av andra svenska resenärer, en berikande upplevelse genom några av Kubas höjdpunkter.
Läs mer
&
Boka

Gruppresa till Peru

En rundresa där ni tillsammans med svensk färdledare upptäcker höjdpunkterna i Peru.
Läs mer
&
Boka

Machu Picchu och Galapagos Gruppresa

Följ med till Ecuador, upptäck Galapagos, Amazonas och Ecuador med Svensk färdledning
Läs mer
&
boka

Bolivia rundresa

Upplev Bolivia! Från den tropiska staden Santa Cruz till saltöknar och den mytomspunna Titicaca sjön.
Läs mer
&
Boka

Bocas del Toro & San Blas

Upplev hotel Punta Caracol med sina exlusiva bungalows mitt i havet. Ett avskilt paradis för sol och bad.
Läs mer
&
Boka

Mexikos Kulturskatter

Följ med på en resa som tar dig till uråldriga kulturer dolda i djupaste djungel. En helt unik resa genom tid och rum.
läs mer
&
boka

Nyhet! Isla Mujeres

För dig som vill kombinera sol och bad med en mix av skön allinclusive, shopping och lugn paradismiljö
Läs mer
&
Boka

Underbara Costa Rica

Följ med till Costa Rica och upplev den storslagna naturen, det rika djurlivet och de soldränkta stränderna.
läs mer
&
boka

Galapagos & anderna

En komplett resa till Ecuador som innehåller såväl en kryssning till Galapagos och resa genom Anderna
läs mer
&
boka

Resa till Brasilien 

Har du siktet inställt på Brasilien nästa gång du ska ge dig ut i världen? Boka en resa till Brasilien med oss på Inca Tours så får du maximalt ut av din resa.
I århundraden har Brasilien lockat europeiska äventyrare med sina naturrikedomar och outforskade djungler. Brasilien var ett möjligheternas land och stod för något nyskapande – och för gränslösa möjligheter. Idag är Brasilien ett av världens snabbast utvecklande länder, och ett land som bland annat är känt för att stå värd för många internationella sportevenemang. Det brasilianska folket är också på stadig uppgång – saka men säkert minskar fattigdomen.
Det finns så mycket man kan göra i Brasilien, här behöver man aldrig ha tråkigt. Eftersom det finns så mycket att uppleva här så rekommenderar vi att du bokar en resa till Brasilien så att du kan maximera din vistelse och effektivisera din tid i detta fantastiska land!
För att få ut så mycket som möjligt av sin resa till detta färgsprakande land så föreslår vi på Inca Tours att man bokar en resa till Brasilien. I våra resor till Brasilien kan man till exempel följa med oss till Amazonas ångande regnskog, till Iguassufallens mäktiga brus eller till Rios guldgula stränder; överallt möter man ständigt leende invånare som har ofta har valt att göra stranden till ett gigantiskt vardagsrum.
Man brukar säga att den största risken med att resa till Brasilien är att man inte vill åka hem. Brasilien är ett utmärkt resmål året runt. Boka er resa till Brasilien med Inca Tours!
 

RESEPROGRAM

Bom Dia Brasil
rio de janeiro brasilien
Bom dia Brasilien är en resa som är tänkt som ett startpaket i Brasilien. Kombinera gärna med några av våra tilläggspaket eller hör med oss om en annan kombinationsmöjlighet.

8 dagar / 7 nätter

Pris från 20 795kr
Diamantina & Rio De Janeiro
cahapada diamantina
Bahia är ett av Brasiliens mest intressanta områden med starka afrikanska influenser i Salvador och den enorma nationalparken Chapada Diamantina, där man på sena 1800-talet utvann diamanter från de rika bergen. Resan fortsätter till Rio de Janeiro med sina grönskande sockertoppsberg och de undersköna stränderna som givit staden dess internationella rykte. Det bästa av Brasilien helt enkelt!

12 dagar / 11 nätter

Pris från  28 795 kr 

Mäktiga Brasilien
rio de janeiro brasilien
Följ med oss på denna innehållsrika resa till Brasilien där du får ta pulsen på Rio de Janeiro, uppleva de mäktiga Iguazúfallen och lära känna djur och natur i Amazonas.

Resan kan avslutas med några härliga sol och baddagar se våra tilläggspaket för olika förslag.

11 dagar / 10 nätter

Pris från 31 995 kr
Amazonas Juma Lodge
juma_eco_lodgemiddletop2
TILLÄGGSRESA

Juma Lodge är ett unikt djungelhotell som kommer att göra din Amazonasupplevelse oförglömlig. Lodgen ligger intill Jumafloden, ca tre timmar från Manaus.
Deras mysiga bungalows uppe bland trädkronorna har balkonger mot floden varifrån man ser de fantastiska soluppgångarna över Amazonas. Stanna upp och ta in känslan av att befinna er mitt i djungeln med alla dess exotiska ljud och läten.

4 dagar / 3 nätter

Pris från 8 295kr.
Amazonas Eco Park
amazonas_eco_lodge
TILLÄGGSRESA

Denna tilläggsresa passar utmärkt för dig som vill få en touch av det mäktiga Amazonas. Kom hit och lär dig om det lokala djur och naturlivet i dess naturliga miljö. 

4 dagar / 3 nätter 

Pris från 7 095 kr
Pantanal
pantanal leopard
TILLÄGGSRESA

För den djurintresserade är våtmarksområdet Pantanal en dröm. De öppna vidderna gör att vi ser djuren mycket lättare än i tät regnskog. Färgglada papegojor och kolibrier trivs här likväl som den stornäbbade tukanen. Däggdjur som tapir, ocelot, myrslok, kapibara och bältesdjur strövar fritt omkring medan fler än 280 olika sorters fiskar simmar i vattendragen. I Pantanal räknar man med att det finns upp till 30 miljoner kajmaner och de är väldigt lätta att se då de under dagtid ligger och latar sig i solen. Om ni befinner er i rätt område är också chansen att se den skygga jaguaren ganska stor.

4 dagar / 3 nätter

Pris från  9 895 kr
Praia da Pipa
TILLÄGGSPAKET

Välkommen till Pipa, stället man måste besöka när man är i nordöstra Brasilien. Här blandas strand och soldyrkan med musik och fest. För länge sedan kom pirater och andra lycksökare hit för att utvinna det populära trädslaget Pau Brazil, vilket är landets nationalträd. Idag kommer man till Pipa för att finna en annan slags lycka, drömmen av ljuva stränder, varmt vatten och spontana Capoeira-uppvisningar. Pipa, som upptäcktes på nytt av 80-talets surfare, har mycket att erbjuda förutom det självklara som sol och bad. Hästridning, paddling, vandring och 4-hjulsdriven sanddynssafari är några av de aktiviteter som många provar på.

4 dagar / 3 nätter

Pris från: 4595 kr, (del i dubbelrum)
Buzios
buzios
TILLÄGGSPAKET

Byt ut storstadsstressen mot några lata dagar i Buzios. På Riobornas eget favoritresmål kan du bättra på solbrännan samtidigt som du kan spana på den brasilianska jetset-eliten. Förutom solgass finns här ett fantastiskt utbud av restauranger, butiker och förstås ett hett pulserande nattliv. Samtidigt har man lyckats behålla karaktären av den gamla fiskeby som Buzios en gång var.

4 dagar / 3 nätter

Pris från: 6 295 kr, (del i dubbelrum)
Ilha Grande
TILLÄGGSPAKET

Den tropiska ön Ilha Grande ligger strax utanför kusten, cirka 15 mil söder om Rio. Här infinner sig Pirates of the Caribbean-känslan direkt när du kliver av båten. Ilha Grande fungerade ursprungligen som fängelseö men har sedan dess varit en av landets bäst bevarade hemligheter. Nuförtiden är det fler som hittar till Ilha Grandes finkorniga stränder – men därmed inte sagt att ön är exploaterad. Nej, fortfarande kan man hitta sin egen lilla strand där man kan lägga sig ner och bara njuta av det kluckande vattnet och de tropiska fåglarnas sång.

4 dagar / 3 nätter
 
Pris per person från: 3 595 kr, (del i dubbelrum)

Praia do Forte
praia do forte
TILLÄGGSPAKET

Praia do Forte ligger drygt en och en halv timmes bussresa från storstaden Salvador och är en av norra Brasiliens finaste turistorter. Njut av lugnet och den härliga stranden. Strosa i byn där ett stort utbud av restauranger och butiker väntar. För den som vill uppleva lite mer natur rekommenderas skogsreservatet Sapiranga. Och för den som villa ha en ännu mer aktiv semester finns möjlighet att hyra både cykel och kajak. Eller varför inte ta en avslappnande ridtur på stranden?

4 dagar / 3 nätter
 
Pris/person från: 3 995 kr, (del i dubbelrum)

 
|Drottningtorget 3, 211 25 Malmö|Tel: 0200-120 400|paketresor@inca.se
Travelmarket Interactive