SE DK ES

Lyxkryssning Kuba

Följ med på en kryssning utöver det vanliga. Upplev Kuba och vandra i Hemingways fotspår
Läs mer
&
Boka

Kubas natur & kultur

Från staden Havanna´s kultur ut till landsbyggden med naturupptäckter som vandring, hästridning och bad vid vattenfall.
Läs mer
&
Boka

Peru & Bolivia Gruppresa

Upplev det bästa av Peru och Bolivia med svensk guide.
läs mer
&
boka

Kuba Gruppresa

Upptäck Kuba i sällskap av andra svenska resenärer, en berikande upplevelse genom några av Kubas höjdpunkter.
Läs mer
&
Boka

Gruppresa till Peru

En rundresa där ni tillsammans med svensk färdledare upptäcker höjdpunkterna i Peru.
Läs mer
&
Boka

Machu Picchu och Galapagos Gruppresa

Följ med till Ecuador, upptäck Galapagos, Amazonas och Ecuador med Svensk färdledning
Läs mer
&
boka

Bolivia rundresa

Upplev Bolivia! Från den tropiska staden Santa Cruz till saltöknar och den mytomspunna Titicaca sjön.
Läs mer
&
Boka

Bocas del Toro & San Blas

Upplev hotel Punta Caracol med sina exlusiva bungalows mitt i havet. Ett avskilt paradis för sol och bad.
Läs mer
&
Boka

Mexikos Kulturskatter

Följ med på en resa som tar dig till uråldriga kulturer dolda i djupaste djungel. En helt unik resa genom tid och rum.
läs mer
&
boka

Nyhet! Isla Mujeres

För dig som vill kombinera sol och bad med en mix av skön allinclusive, shopping och lugn paradismiljö
Läs mer
&
Boka

Underbara Costa Rica

Följ med till Costa Rica och upplev den storslagna naturen, det rika djurlivet och de soldränkta stränderna.
läs mer
&
boka

Galapagos & anderna

En komplett resa till Ecuador som innehåller såväl en kryssning till Galapagos och resa genom Anderna
läs mer
&
boka

Resor till Brasilien

Brasilien – resor till Rio de Janeiro, Amazonas, Iguazu, Fortaleza. Boka din resa med Inca Tours. Vi skräddarsyr din resa till Brasilien.
Brasilien är Sydamerikas största land och landar på femte plats sett till hela jorden. Brasiliens huvudstad heter Brasilia och inte Rio de Janeiro – som de flesta tror. Det finns i regel en hel del bilder som dyker upp på näthinnan när man pratar om Brasilien – allt från den stora karnevalen i Rio till Copacabana och Ipanema. Den stora Jesusstatyn rankas som ett av världens sju nya underverk och staden Sau Paulo är en av världens mesta metropoler, rankad på andra plats efter Tokyo. I nordöstra Brasilien ligger Fortaleza och Natal där historiens vingslag rymmer både ljus och mörker, här bjuds man på fantastisk kultur och hisnande arkitektur.

Alla dessa magnifika städer och sevärdheter till trots så är ändå Amazonas – regnskogen som täcker halva Brasiliens yta – landets största tillgång. Amazonasskogen brukar kallas Tellus lunga och är hemvist för en flora och fauna som inte på långa vägar ännu är fullt kartlagd. Förmodligen är denna djungel den mest artrika platsen i världen. Nationalparken Iguassu (Igauzu) är en park i Amazonas som delas med Argentina och Paraguay, det är här man kan se det spektakulära vattenfallet Djävulsgapet.

Den som intresserar sig för sport har alla anledning att lockas till Brasilien, oavsett om det är fotboll (vem har inte hört talas om legendariske Pelé?), samba eller den unika kampsportsdansen Capoiera som lockar. Den som gillar löpning kan delta i Sylvesterloppet på nyårsafton – ett tio kilometer långt lopp genom ett hett Rio…

Det finns även annat spännande i Brasilien, här framställs bland annat den etanol vi kör våra miljöbilar på – vid gigantiska sockerrörsodlingar.

Det finns lika många anledningar att resa till Brasilien som det finns resenärer, det kan vi på Inca Tours intyga. Karnevalen i Rio och en äventyrsresa till Amazonas är bara två av alla. Vilken är din?

Flyg, hotell, karta, guidade turer; paketresor, temaresor, upptäcktsresor eller gruppresor – ingen form och inget önskemål är främmande för oss här på Inca Tours. Med vår sakkunskap och dina förhoppningar låter vi sagan och drömmen bli verklighet. Vi tar dig med på upplevelser som du med stor tillfredsställelse kommer att se tillbaka på under resten livet.

Det finns många lika många anledningar att åka till Brasilien som det finns resenärer, det kan vi intyga. Karnevalen i Rio, är bara en av alla. Vilken är din?

.

Amazonas

Regnskogen som täcker halva Brasiliens yta. Tellus lunga och hemvisten för ännu inte fullt kartlagd flora och fauna, troligt artrikast i världen. Nationalparken Iguassu (Igauzu), en park som delas med Argentina och Paraguay, med det spektakulära vattenfallet Djävulsgapet.


|Drottningtorget 3, 211 25 Malmö|Tel: 0200-120 400|paketresor@inca.se
Travelmarket Interactive